Ziua Uşilor Deschise

LIVE: Ziua Uşilor Deschise

Publicat: 21.05.2022

Ziua Ușilor Deschise

Sâmbătă, 21 mai 2022, începând cu ora 9:00, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova organizează Ziua Uşilor Deschise.

Cu acest prilej, instituția a pregătit un program amplu de activități: vizite de informare și excursii la cele mai atractive subdiviziuni ale Universității, workshopuri, şi expoziții de publicații ș.a. 

Începând cu ora 10:00, absolvenții de licee și colegii, elevii din clasele a IX-XI, precum și toți doritorii, vor avea oportunitatea de a participa la o întâlnire cu rectorul Universității, prorectorii, decanii, cadre profesoral-didactice și studenți pentru a afla informații despre oferta educaţională a USMF „Nicolae Testemiţanu” (programe și taxe de studii) și condițiile de admitere și de cazare în anul universitar 2022-2023. La întrevedere vor fi prezenți şi reprezentanții Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de înmatriculare la universitatea noastră. Întrunirea cu oaspeții vorbitori de limba română va avea loc în Sala Senatului (et. III), iar cu cei vorbitori de limba rusă în sala nr. 205 (et. II).

În această zi, oaspeții vor avea posibilitatea să viziteze campusul universitar și cel studențesc: aule și săli de studiu, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Universitar de Reabilitare Medicală, Muzeul de anatomie a omului, Centrul Stomatologic Universitar, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul de Evaluare Academică, Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopișin”, Complexul Sportiv Universitar, căminele studențești, Școala Auto, Complexul Sociocultural Universitar, Aleea savanților și medicilor iluștri şi alte obiective.

Vă așteptăm cu drag la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

Programul evenimentului

 

Ziua Uşilor Deschise
usmf
Ziua Uşilor Deschise
admitere
absolvenți
elevi
programe de studii
studii

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii